foto/ kako vam se dopada?

Jennifer Lopez zablistala u večernjoj toaleti koju je dizajnirala supruga Harisa Džinovića

Showbizz08.08.17, 16:03h

Jennifer Lopez zablistala u večernjoj toaleti koju je dizajnirala supruga Harisa Džinovića
Popularna pjevačica je za vjenčanje svog prijatelja izabrala glamuroznu toaletu u zelenoj boji brenda „Hamel“ koja je sjajno istakla njene obline, a društvo na svadbenoj zabavi pravio joj je njen ništa, manje dotjeran, dečko Alex Rodriguez

 

Slavna muzička zvijezda Jennifer Lopez sinoć se u New Yorku pojavila u elegantnoj haljini dizajnerke Meline Džinović.

 

Popularna pjevačica je za vjenčanje svog prijatelja izabrala glamuroznu toaletu u zelenoj boji brenda „Hamel“ koja je sjajno istakla njene obline, a društvo na svadbenoj zabavi pravio joj je njen ništa, manje dotjeran, dečko Alex Rodriguez- piše Avaz

 

jennifer-lopez

 

- Obline čine „Hamel“ haljinu boljom, a ko bi mogao da bude ljepši ambasador bilo koje odjeće od Jennifer Lopez - kaže zadovoljna kreatorka.

 

- Zaista sama presretna, jer je ovo šesti put da Jennifer Lopez nosi moju haljinu, što znači da joj se brend dopada i da mu se iznova vraća.

 

jennifer-lopez-2

 

Takve stvari daju mi vjetar u leđa da sa svakom slijedećom kolekcijom budem sve bolja - ističe Melina, koju je lijepa vijest zatekla na crnogorskom primorju gdje sa suprugom Harisom Džinovićem i djecom Đinom i Kanom uživa na ljetovanju. .

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook