Prvi put nakon što je potvrđeno da je u drugom stanju

Nataša Bekvalac progovorila o trudnoći: 'Mislim da je vijest o bebi sretna i da je ne treba kriti...'

Showbizz07.08.17, 17:00h

Nataša Bekvalac progovorila o trudnoći: 'Mislim da je vijest o bebi sretna i da je ne treba kriti...'
Kurir je pisao da je Luka kupio prsten kojim planira da vjeri Natašu. Par uveliko kuje planove za svadbu koja će se održati u septembru

 

Nataša Bekvalac je potvrdila da je u drugom stanju. Pjevačica sa partneromNataša Bekvalac očekuje drugo dijete, a otkrila je zbog čega ne želi da priča o trudnoći.

 

"Mislim da je vijest o bebi sretna i da je ne treba kriti, ali mislim da je suviše rano da se o tome priča, ne zato što ja hoću da glumim neku super zvijezdu ili zato što sam nadmena ili zato što hoću da pravim famu oko sebe, nego zato što svaka mama treba da prođe jedan određeni vremenski period od nekoliko mjeseci da bi svi bili mirni i stablini pa da onda možemo da pričamo o sretnoj vijesti", rekla je Nataša.

 

Na pitanje novinara kako njena kćerka Hana reaguje na vijesti o trudnoći, Nataša je rekla da je njena mezimica upućena u sve.

 

"Moje dijete ne može da sazna ništa iz novina. Moje dijete raste sa mnom, ja svoje dijete odgajam odkad se rodilo, tako da ja sam svoju kuću od veoma čvrstih zidova i temelja gradila. Tako da s mojom djetetom nisam imala nikada problem kada je riječ o tim temama. Ona sada kao zrela desetogodišnja djevojčica jako dobro zna o čemu se tu radi, šta je moj posao i šta moj posao nosi", rekla je Bekvalac u emisiji 150 minuta.

 

Podsjetimo, Kurir je pisao da je Luka kupio prsten kojim planira da vjeri Natašu. Par uveliko kuje planove za svadbu koja će se održati u septembru.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook