Foto / Velika sramota

Rasta objavio fotografiju iz porodilišta sa Anom Nikolić, a onda su krenule uvrede

Showbizz03.08.17, 15:20h

Rasta objavio fotografiju iz porodilišta sa Anom Nikolić, a onda su krenule uvrede
Za samo dva sata od porođaja srpske pjevačice, ljudi su bez trunke blama po društvenim mrežama počeli pisati skaradne komentare na račun Aninog izgleda

 

Ana Nikolić porodila se jutros u 9.30 sati u GAK Narodni front u Beogradu. Ana je kćerku Taru na svijet donijela carskim rezom, a odmah poslije porođaja novopečeni tata Stefan Đurić Rasta objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz porodilišta.


Međutim, umjesto čestitki, ili bar šutnje i potpunog ignorisanja, veliki broj korisnika društvenih mreža obrušio se na Anu i Rastu sramnim komentarima. Svi su, mahom, usmjereni na račun Aninog izgleda.

 

ana-nikolic-i-rasta-porod

Prije nego što ponovo uslijede isti takvi, ili možda gori komentari, moramo da kažemo da je cilj objavljivanja istih taj da se skrene pažnja na to koliko smo, zbog "demokratizacije" društvenih mreža postali odvratni i okrutni u situacijama u kojima je to najmanje i poželjno, i normalno, i ljudski. Možda bi svi, prije ovakvih riječi koje niko ne bi trebalo da izgovori, zaista trebalo da se zapitamo kakvi to postajemo, piše Telegraf.rs.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook