PJEVAČICA OTKRIVA DETALJE SOLO KARIJERE

Indirina ispovijest nakon odlaska iz Colonije: Mnogo me ljuti i umara jedno pitanje...

ŽENA iN22.07.17, 19:47h

Indirina ispovijest nakon odlaska iz Colonije: Mnogo me ljuti i umara jedno pitanje...
- Nisam na početku, ali okrećem novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri. To činim s četrdeset i tri godine, nakon dvadeset i jedne godine pjevanja u bendu, a osjećam se - sjajno! Neka dobra energija je u zraku! Sve ide po planu, i to me jako veseli, kaže Indira u intervjuu za Jutarnji.hr

 

 

I dok javnost i muzička scena iščekuje prve solo uratke Indire Levak, popularne, ali bivše pjevačice grupe Colonia, mnogi nagađaju hoće li njena dalja karijera biti isto tako uspješna kao sa bendom. Međutim, ona takvih dilema nema i poručuje da ovo nije njen novi početak, jer je "na početku bila prije dvadeset i jednu godinu". 


- Sada, dakle, nisam na početku, ali okrećem novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri. To činim s četrdeset i tri godine, nakon dvadeset i jedne godine pjevanja u bendu, a osjećam se - sjajno! Neka dobra energija je u zraku! Sve ide po planu, i to me jako veseli, kaže u intervjuu za Jutarnji.hr.

 

Na pitanje kakve su joj danas prve asocijacije na Coloniju, kaže:


- Lijepe. To je bio predivan period mog života, cijelu sebe sam dala u te pjesme i mislim da smo ostvarili velik uspjeh. Lijepe uspomene - to mi ostaje zauvijek. Sigurna sam da je moj glazbeni put bio zapisan u zvijezdama s Colonijom ili u nekom drugom sastavu... A možda je Colonia postala slavna zahvaljujući meni i mojoj energiji... Je li bilo teško podvući crtu i otići iz benda? I je i nije. Kad vas nostalgija vraća u prošlost i na stare staze onda je bilo teško, a kad sam pomislila što još želim ostvariti u glazbi i što kao samostalni umjetnik mogu dati mojim vjernim fanovima kao iskusna glazbenica, onda definitivno nije - iskreno govori Indira. 


Njeni fanovi su znatiželjni i pod kojim će imenom nastaviti svoju muzičku karijeru, no ona otkriva da se tu ništa bitno neće mijenjati...

- Najradije bih bila Jagodica Bobica, kako me zove moj suprug (smijeh). Indira, naravno, sve drugo ne bi bilo prirodno, ipak se radi o solo karijeri. Ali moji fanovi mogu me naći na Facebooku pod Indira Icolonia Forza! - kaže pjevačica koju pomalo ljuti pitanje smije li na svojim nastupima ubuduće pjevati stare, svima dobro poznate hitove nastale iz Colonia radionice?


- Moram vam reći da me to pitanje pomalo umara. Zašto ne bih smjela pjevati te pjesme? Ja sam tim pjesmama dala dio sebe, prvi sam vokal koji ih je otpjevao i živjele su kroz mene dvadeset i jednu godinu. Zar mislite da bi nakon svega bilo ok da mi netko zabrani pjevati pjesme koje su namijenjene da se javno izvode!? Voljela bih i da čujete što fanovi misle o tome... - srdita je pjevačica koja je nedavno potpisala ugovor s RTL Musicom. 


Što time dobiva, koliko joj znači RTL-ova podrška, kao i planove u budućnosti, ali i detalje iz života, čitajte na Jutarnji.hr.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook