Premijer Konaković žestoko na Facebooku

Otkrit ću imena zaposlenih u Vodovodu, ali i u nelegalnoj Turističkoj zajednici. Najinteresantnija su prezimena...

Front20.07.17, 11:34h

Otkrit ću imena zaposlenih u Vodovodu, ali i u nelegalnoj Turističkoj zajednici. Najinteresantnija su prezimena...
Besposleni, dokoni političari skoro svaki dan napadaju naš rad netačnim i spinovanim saopštenjima. Radimo puno i nemamo vremena da se bavimo demantima, poručio je Konaković

 

Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković danas u 13 sati održat će konferenciju za medije u zgradi Vlade KS.

 

U objavi na svom Facebook profilu napisao je kako je vrijeme za ozbiljan press o radu Vlade KS, a njegov status prenosimo u cjelosti:

 

- Informacije o stanju u kojem smo zatekli Kanton, poduzetim mjerama i aktivnostima Skupštine i Vlade, te efektima i pokazateljima u kakvom se stanju Kanton nalazi danas, dvije godine i četiri mjeseca od početka našeg mandata. Besposleni, dokoni političari skoro svaki dan napadaju naš rad netačnim i spinovanim saopštenjima. Radimo puno i nemamo vremena da se bavimo demantima. Za neka nam od tih saopštenja treba i prevodilac. Biće sutra puno interesantnih tema i zanimljivih informacija. Pričaćemo i o politici. DF-u sam spremio imena zaposlenih u Vodovodu koja su tražili. Čekam još samo da mi jave da li da ja objavim i imena zaposlenih u nelegalnoj Turističkoj zajednici ili će to oni sami uraditi. To je ona Turistička zajednica koja je godinama u privatne džepove trpala milione KM-ova od građana Kantona. Interesantna su imena, interesantnija prezimena - napisao je Konaković na Facebooku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook