POD PLAŠTOM SKUPO PLAĆENOG LUKSUZA

Ispovijest kuhara o bludu na jahtama: Dočekuješ prostitutke, sakupljaš dilda i bičeve, svašta vidiš, ali...

DEPO PLUS15.07.17, 17:26h

Ispovijest kuhara o bludu na jahtama: Dočekuješ prostitutke, sakupljaš dilda i bičeve, svašta vidiš, ali...
Budimo realni, taj sami čin obično traje oko pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu lijepu riječ, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta. Rijetko kada traje duže od toga - prepričala je česta posjetiteljica jahti

 

 

Osoblje na luksuznim jahtama svakodnevno doživljava scene koje mnogi ne mogu ni zamisliti. Naime, rad u posadi ili kao osoblje skupocjenih jahti za bogataše najčešće je odlično plaćen posao, ali sa strogim klauzulama o povjerljivosti, najčešće jer se na tim brodovima zaista može svašta vidjeti, piše Avaz.ba.


Strogi uvjeti


Ne radi se samo o serviranju kavijara i skupih koktela... Naime, jedan anonimni član posade na takvim plovilima otkriva kako je jedan od zadataka koji je trebao ispuniti bilo sakupljanje i pospremanje korištenih seks-pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda.


- Dočekivali smo latvijske i ruske prostitutke, a obično su ih dovozili do jahte u pristaništima u floti skupocjenih Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan. Nakon nekog vremena vas više nije ni briga, radite svoj posao i za to dobivate odličnu plaću, a da se na nešto pobunite, dobili biste otkaz i došao bi neko drugi, oni to ne bi prestali raditi - rekao je jedan od kuhara na jahtama, koji je želio ostati anoniman zbog strogih uvjeta zapisanim u ugovoru o radu.


Nije neuobičajeno, dodao je, načuti razne dogovore o prodaji ili nabavci droge, poput kokaina ili ekstazija, a tablete „vijagre“ se na tim brodovima žvaću kao bombone. Na jahtama se, govori, ne ponašaju najgore njihovi vlasnici, već oni koji ih unajme na sedam ili dva dana i za to plaćaju više od pola miliona eura. 


Dobra zarada


- Sve vam se na tim jahtama svodi da se nabavi droga, osiguraju prostitutke te zlostavlja posada svojim zahtjevima. No, unatoč svemu, ne mogu se požaliti jer sam samo prošloga ljeta zaradio više od 28.000 eura u napojnicama – kazao je kuhar.


Osim zgodnih, slavnih i uglađenih muškaraca, ekskluzivne pratnje na jahtama, kako same sebe nazivaju, priznaju da ponekad spavaju i s muškarcima koje smatraju krajnje odbojnima - starijima, debelima s manjkom higijenskih navika. No, sve to nekako prežive i važno im je da inkasiraju.  


- Da se razumijemo, ko bi uživao u takvom seksu? No, zarada od desetine hiljada eura za noć svakako ga čini ugodnijim. Budimo realni, taj sami čin obično traje oko pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu lijepu riječ, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta. Rijetko kada traje duže od toga - prepričala je česta posjetiteljica jahti. 

 

(Avaz/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook