Slažete li se?

Ovo su tri najljepša horoskopska znaka

Zabava30.06.17, 09:15h

Ovo su tri najljepša horoskopska znaka
Svako je lijep na svoj način, ali astrologija daje prednost ovim ženama

 

Vaga

 

Zahvaljujući Venerinom utjecaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive - radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su sitnije do srednje građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima.

 

Udovi su im kratki do srednje dugi, lijepo oblikovani i proporcionalni. Prosječna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću.

 

Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici, piše Oslobođenje.

 

Škorpija

 

Pomalo mračna, poprilično tajanstvena i nada sve magnetski privlačna – to je žena Škorpija. Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a tijelo vitko, mada bez izraženih mišića.

 

Žena Škorpija je pametna, seksi, avanturista, strastvena, nezavisna i atletski građena. Želi, traži i ima najbolje! Njeno najsnažnije oružje je svakako njen prodoran pogled – njime će nemilosrdno da probija i najtvrđi oklop.

 

Jarac

 

Ovaj zimski znak karakterizira seksepilna figura. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju djeluju poput sanjara. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica. Žena Jarac može da se čini hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

 

Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentira u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici, jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku, koji će u potpunosti da zadovolji njene emocionalne potrebe.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook