Premijerka RS požurila da čestita

Cvijanović: Opredjeljeni smo za saradnju s vladom Ane Brnabić

Front29.06.17, 20:24h

Cvijanović: Opredjeljeni smo za saradnju s vladom Ane Brnabić
Cvijanović je izrazila uvjerenje da će Srbija nastaviti da ''korača'' hrabro na svom reformskom putu koji je trasirala prethodna Vlada na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem

 

Premijerka Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović uputila je danas čestitku Ani Brnabić, povodom njenog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije.

 

 - Uvjerena sam da ćete zajedno s ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da kreirate i provodite politike koje doprinose ekonomskom i društvenom razvoju, te da ćete uspjeti da ostvarite viziju ekonomski snažne i prosperitetne Srbije.

 

 Vlada Republike Srpske ostaje čvrsto opredijeljena da naše prijateljske odnose i uspješnu saradnju unapređujemo kroz zajedničke inicijative i projekte u cilju stvaranja uslova za bolji život naših građana s obje strane rijeke Drine - navedeno je u čestitki.

 

Cvijanović je izrazila uvjerenje da će Srbija nastaviti da „korača“ hrabro na svom reformskom putu koji je trasirala prethodna Vlada na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook