VIDEO/ Stojnić razljutio načelnik Starog Grada

Nema šale s Hadžibajrićem: Otjerat ću vas iz Starog Grada! Petljate, lažete, dužni ste... Briga me za Pušinu!

Hronika22.06.17, 09:38h

Nema šale s Hadžibajrićem: Otjerat ću vas iz Starog Grada! Petljate, lažete, dužni ste... Briga me za Pušinu!
Sukob je nastao nakon što su Stojnići deložirani iz ugostiteljskog objekta u Starom Gradu, jer su dugovali 370.000 KM za kiriju

 

Prije samog intervjua za Source.ba, Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad, dobio je poziv od, kako je rekao, Denisa Stojnića, koji ga je ozbiljno naljutio.

 

Oštru reakciju načelnika, u kojoj prijeti Stojnićima da će ih otjerati iz Starog Grada, Source.ba je zabilježio kamerom, a video možete pogledati OVDJE.

 

- Došli ste u Stari Grad na petljavinu i na laž. Ja se neću riješiti - eto, snimaj kolikohoćeš - dok vas ne otjeram iz Starog grada, i to recite na televiziji. Ja ću vas otjerati iz Starog Grada... Zato što mi ne odgovarate. Zato što petljate, lažete... 400.000 maraka ste dužni! Izvoli, plati, pa ćemo onda pričati - rekao je u telefonskom razgovoru sa Stojnićem načelnik Hadžibajrić.

 

- Šta mene briga za Pušinu? Ja sam ovdje načelnik, nisi ni ti ni Pušina, jesi čuo? Jednom ti ovo za sva vremena govorim! Doviđenja! - završio je razgovor Hadžibajrić.

 

Sukob je nastao nakon što su Stojnići deložirani iz ugostiteljskog objekta u Starom Gradu, jer su dugovali 370.000 KM za kiriju. 

 

Nakon što je beskompromisni razgovor načelnika Starog Grada sa Denisom Stojnićem objavljen, na FB stranici Ibrahima Hadžibajrića uslijedili su brojni pozitivni komentari građana, a on sam je samo kratko zaključio:

 

- Na prijetnje i bezobrazluk samo se ovako može odgovoriti, ili pošteno ili nikako! 

 

Cijeli intervju s Hadžibajrićem možete pogledati na OVOM linku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook