NEMA ILUZIJA, BIT ĆE I TUŽBI

Definitivno ostaje bez svega: Todorić je toliko dužan da mu neće ostati ništa!

Biznis Klub15.06.17, 11:46h

Definitivno ostaje bez svega: Todorić je toliko dužan da mu neće ostati ništa!
U slučaju da nije donesen Lex Agrokor, Hrvatskoj bi prijetile tužbe zbog nedjelovanja pojedinih državnih institucija, istuiče Ante Ramljak

 

 

Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak izjavio je kako je Ivica Todorić i dalje vlasnik Agrokora, ali i kako je toliko dužan da mu neće ostati ništa.


- Smatram da se više ne smije dozvoliti da jedna kompanija naraste do veličine koja može ugroziti ekonomiju cijele države, kazao je za Jutarnji list Ramljak.


Govoreći o ulozi Ivice Todorića u Agrokoru, Ramljak kaže da je on i dalje nominalni vlasnik koncerna, ali napominje da je veličina duga tolika da "možemo pretpostaviti da mu neće ostati ništa".


- Tko god ima iluzije da u ovom procesu neće biti tužbi, u krivu je. Ja nemam iluzije da tužbe neće biti podignute protiv svih sudionika procesa, a to znači i protiv kompanija, i protiv vlasnika, i protiv mene... Sasvim je drugo pitanje postoje li argumenti za takve optužnice, a onda i za presudu protiv nas, izjavio je i dodao da bi, u slučaju da nije donesen Lex Agrokor, Hrvatskoj prijetile tužbe zbog nedjelovanja pojedinih državnih institucija.


(Večernji.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

************************************************

 

Pogledajte bonus video na DEPO TV!


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook