UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE/ Folk pjevač u naletu bijesa

Aca Lukas drvenom motkom divljački napao fotoreportera: 'Idem kući po pištolj da vas pobijem'

Hronika14.06.17, 09:26h

Aca Lukas drvenom motkom divljački napao fotoreportera: 'Idem kući po pištolj da vas pobijem'
Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mjestu na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom, pa mi je krenuo da cijepa majicu. Onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi, ispričao je Lučić

 

Srpski folk pjevač Aca Lukas danas je ispred svoje kuće drvenom palicom prebio fotoreportera "Srpskog telegrafa" Milana Lučića i nanio mu tjelesne povrede.

 

Fotoreporet Milan Lučić bio je na zadatku sa kolegom, novinarom Markom Pantićem ispred kuće Ace Lukasa. Lukas je primijetio da fotografišu i vidno iznerviran, istrčao je sa drvenom palicom i narsnuo na fotreportera Milana Lučića. Nanio mu je povrede, pocijepao mu majicu i razbio fotoaparat.

 

Upozoravamo vas na sadržaj fotografija koji je uznemirujući.

 

milan-lucic

 

milan-lucic-1

 

Milan Lučić, fotograf "Srpskog telegrafa" koji je prebijen je rekao za "Blic":

 

- Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mjestu na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom, pa mi je krenuo da cijepa majicu. Onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao: "Idem kući po pištolj da vas pobijem." Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad su došli policija i hitna pomoć. Ostao sam u bolnici gdje mi ukazuju pomoć i moram da ostanem na detaljnijim pregledima - rekao je povrijeđeni fotoreporter.

 

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa ovim povodom je rekao:

 

– Novinari su mu rekli: “Dobar dan!”, na šta im je on odgovorio: “Je*** vam mater, šta slikate?!” Krenuo je da otima fotoaparat od reportera, a kad je predstavnik redakcije Srpskog telegrafa, Milan Lučić, odbio da da, Lukas ga je udario pesnicom. Kasnije je našao neku letvu u blizini i udario ga je po glavi. Pocijepao mu je majicu, kako se i može vidjeti na slikama, pa ga je oborio na zemlju. Zatim je rekao: “Idem po pištolj, sad ću da vas pobijem!” – prepričao je Lađević.

 

Aca Lukas se još nije oglasio ovim povodom.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

********************************************

 

Pogledajte bonus video na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook