VIDEO/ Poznati golfer izgubljen i konfuzan

Policija objavila šokantni snimak ispitivanja i hapšenja Tigera Woodsa

Hronika01.06.17, 08:32h

Policija objavila šokantni snimak ispitivanja i hapšenja Tigera Woodsa
Testiranjem na licu mesta utvrđeno je da nije konzumirao alkohol, ali je zato pao na svim drugim testiranjima koje je policija obavila na lokaciji na kojoj je pronađen

 

Policija na Floridi je objavila snimak kamere iz automobila koji prikazuje golfera Tigera Woodsa u noći kada je uhapšen.

 

Podsjećamo, Woods je pronađen u kolima, i to kako spava, dok mu je vozilo bilo u desnoj kolovoznoj traci, sa upaljenim motorom. Kada mu je policija prišla i probudila ga, 41-godišnji sportista je na sva pitanja odgovaro prilično nerazumljivim govorom, koji je potom u izvještaju opisan i riječima "otežan, spor, prilično konfuznog sadržaja".

 

tiger-woods

Čas je policajcima govorio da se vraćao iz Los Angelesa, čas da je upravo odigrao partiju golfa, a čas priznavao da nema predstavu gdje se nalazi.
 

Testiranjem na licu mesta utvrđeno je da nije konzumirao alkohol, kako su brojni američki mediji najprije izvestili javnost, ali je zato pao na svim drugim testiranjima koje je policija obavila na lokaciji na kojoj je pronađen. On nije uspio da stoji na jednoj nozi, nije uspio da hoda nekoliko koraka po pravoj liniji, pa je zato i priveden, a u stanici je i napravljena njegova fotografija koja je pred vama.
 

Kada je malo došao sebi, Tiger Woods je istakao da su, po svoj prilici, na djelu bili neželjeni efekti lijeka. Njega je, navodno, nedavno počeo da uzima, i to poslije četvrte operacije leđa kojoj je bio podvrgnut, a usljed koje neće nastupati do oktobra.

 


 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook