VIDEO/ A ON JE NIJE NI PRIMIJETIO

Mic po mic: Kako se hrvatska predsjednica na samitu NATO-a uspjela izboriti za mjesto tik do Donalda Trumpa?!

Front26.05.17, 10:17h

Mic po mic: Kako se hrvatska predsjednica na samitu NATO-a uspjela izboriti za mjesto tik do Donalda Trumpa?!
Za razliku od crnogorskog premijera, koga je američki predsjednik brutalno odgurnuo da bi stao u prvi red, predsjednica Hrvatske sve je 'odradila' mnogo mudrije

 

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u četvrtak sudjelovala na samitu NATO članica u Briselu. Kamere su snimile kako se pokušava približiti američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.


Prema protokolu, Grabar Kitarović je bila u redu iza Trumpa. No, kada se povorka zaustavila, uspjela je doći odmah iza Trumpa da bi se, kada je njemačka kancelarka Angela Merkel otišla za govornicu, "probila" u prvi red i stala do američkog predsjednika, piše 24sata.hr.  


Zatim je, tijekom razgledavanja novog zapovjedništva NATO-a, Kolinda Grabar Kitarović cijelo vrijeme hodala pored Trumpa.


Nakon završetka summita NATO-a, predsjednica je kazala da je američkog i francuskog predsjednika pozvala u posjet Hrvatskoj.


- Tokom cijelog ovog druženja danas poslijepodne, hodajući hodnicima nove zgrade NATO-a i kroz prijem koji je prethodio summitu, bilo je dosta prigoda za razgovor. Razgovarala sam i s predsjednikom Trumpom i pozvala ga u posjet Hrvatskoj - rekla je hrvatska predsjednica.


- Iznenadila sam se koliko je razgovarao sa svima, uključujući i sa mnom. Uglavnom, bio je vrlo opušten, ležeran i ljubazan prema svima, čak se malo i šalio - rekla je Grabar-Kitarović o razgovorima s američkim predsjednikom.


Međutim, u prilogu Nove TV ne izgleda beš sve tako...

 

 

Kolinda i njena dostignuća. pic.twitter.com/bJhZAfZkOh

— njofranjofra (@njofranjofra) May 25, 2017

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook