SUDBINA IH KONAČNO SPOJILA

Šta se desi kad se za istom trpezom sretnu Vedad Ibišević i Šaban Šaulić?!

Showbizz24.05.17, 12:46h

Šta se desi kad se za istom trpezom sretnu Vedad Ibišević i Šaban Šaulić?!
Ibišević je među uspješnim nogometašima ljubimac kralja narodne muzike, pa je bila sudbina da se konačno i upoznaju


Šaban Šaulić nedavno je uz Stoju i Sašu Kovačevića održao veliki koncert u Berlinu, gdje su i brojni Bosanci i Hercegovci koji vole muziku popularnog pjevača imali priliku uživati u njegovom repertoaru.


Pjevač je iskoristio boravak u Berlinu da obiđe grad, ali i posjeti restoran "Sarajevo inn Grunewald", njegovog velikog prijatelja Mirsada Fikića Mickyja, u kojem nije imao priliku biti ranije.


Šaulić je bio oduševljen jer je te večeri sreo bosanskohercegovačkog reprezentativca Vedada Ibiševića, koji je inače veliki pjevačev fan, ali i stalni gost popularnog restorana.


Ibišević je među uspješnim nogometašima ljubimac kralja narodne muzike, pa je bila sudbina da se konačno i upoznaju.


Dvojac je uz bogatu trpezu proveo veče u degustaciji bosanskih specijaliteta po kojima je "Sarajevo Inn Grunewald" daleko najpoznatiji u ovom dijelu Njemačke, ali i u Austriji i drugim zemljama. Pričalo se o muzici, ali i najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.


Pjevač je pohvalio kuhinju, te zaključio da je u njemu probao najbolje ćevape i najbolju kafu, u najboljem društvu koje je mogao poželjeti tokom boravka u prijestonici Njemačke.

 

saban-saulic-berlin-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook