potpuna pomama

Ivanka Trump očarala Saudijce, pale i bračne ponude...

Showbizz21.05.17, 14:51h

Ivanka Trump očarala Saudijce, pale i bračne ponude...
Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njezinu ljepotu

 


Saudijci su na društvenim mrežama nahvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale.


Odjevena u crno-bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijski glavni grad u sklopu Trumpova posjeta kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.

 

ivanka-trump

 

Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njezinu ljepotu.

 

'Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju', napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.

 

Drugi korisnik napisao mu je da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stepeni Celzijevih u subotu.

 

U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku no malo je pogriješio pri izgovoru njezina imena. Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: 'Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane'. 

 

(Tportal, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

********************************************

 

Ne propustite bonus video na DEPO TV!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook