foto/ pokušao je, ali uzalud

Kako je pukao brak Dade Polumente i lijepe Selme: Ona je predana islamu, ali on nije mogao bez...

Showbizz13.05.17, 19:36h

Kako je pukao brak Dade Polumente i lijepe Selme: Ona je predana islamu, ali on nije mogao bez...
Kada se zaljubio u Selmu, Dado je pokušavao da se promijeni i da se posveti braku, ali nije mu išlo

 

Pjevač je pet i po mjeseci bio u braku sa vjeroučiteljicom, ali nije mogao da se odrekne starih navika, pa su se razveli.


Kada se zaljubio u Selmu, Dado je pokušavao da se promijeni i da se posveti braku, ali nije mu išlo- piše Alo.rs.

 

Popularni pjevač i lijepa vjeroučiteljica Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

 

dado-polumenta-selma-mekic

 

Poslije pet i po mjeseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa vjeroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom vjerom.

 

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide, jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – izjavio je prije tri godine izvor blizak ovom paru.

 

selma-mekic


Kako je sa Selmom imao šerijatsko zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

 

- Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dvije stvari su bolje od svega što ste nabrojali - rekao je Dado dok je bio sa Selmom, dok je ona govorila da u početku nije ni znala da je on zapravo Dado Polumenta.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook