Nakon 17 godina u dvorani Mejdan

Sprema se žestoki folk tulum: Dragana Mirković otkrila koju specijalnu gošću dovodi na koncert u Tuzli

Zabava11.05.17, 10:23h

Sprema se žestoki folk tulum: Dragana Mirković otkrila koju specijalnu gošću dovodi na koncert u Tuzli
Interesovanje za ovaj koncet u Tuzli i Tuzlanskom kantonu je ogromno, a najavljen je i organizovani dolazak brojnih Draganinih fanova kako iz drugih gradova BiH, tako i iz cijelog regiona


Nakon 17 godina Dragana Mirković će se u petak, 12. maja, ponovo predstaviti publici u dvorani Mejdan u Tuzli. Biće to veče ispunjeno najvećim hitovima ove pjevačice koja uporno i strpljivo gradi svoju karijeru već više od trideset godina.


Dragana je najnagrađivanije pjevačica na našim prostorima, a uz njene pjesme odrasle su generacije.


Ovo je jedinstvena prilika da čujete uživo njene hitove uz vrhunski zvučni i svjetlosni šou, počevši od “Spasi me samoće”, „Kad bi znao kako čeznem“, “Milo moje što te nema“... pa do hitova sa novog albuma „Od milion jedan“, najavljuju organizatori.


Specijalni gost Dragane Mirković na ovom koncertu biće njena dugogodišnja estradna kolegica i prijateljica, zvijezda čiji sjaj sa godinama ne tamni – Ana Bekuta.

 

ana-bekuta


Interesovanje za ovaj koncet u Tuzli i Tuzlanskom kantonu je ogromno, a najavljen je i organizovani dolazak brojnih Draganinih fanova kako iz drugih gradova BiH, tako i iz cijelog regiona.


Karte za ovaj koncert u organizaciji IMPIR Komerca, možete nabaviti u CD Shopu Sejo& Vili u Tuzli te na sam dan koncerta na prodajnim mjestima ispred dvorane Mejdan.


U petak, 12. maja, vrata Mejdana se otvaraju od 18 sati, a početak koncerta je u 20 sati.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

***************************************

Pogledajte bonus VIDEO - Nije mađioničar da spasi Želju

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook