Uključite se i vi

Networks poziva: Humanitarna akcija za Roditeljsku kuću djece oboljele od karcinoma

Hronika05.05.17, 18:46h

Networks poziva: Humanitarna akcija za Roditeljsku kuću djece oboljele od karcinoma
U periodu od 05.05.2017. do 24.05.2017. godine, na recepciji Networksa naći ćete kutiju sa oznakom roditeljske kuće u koju možete ubaciti novčani prilog

 

Iz kompanije Networks pozvali su građane na humanost u sklopu akcije prikupljanja novčanih sredstava za Roditeljsku kuću djece oboljele od karcinoma.


- Networks je pozvan da se odazove ovoj akciji i animira što veći broj ljudi, poduzetnika, i svih onih koje dijele vrijednosti doprinosa našoj zajednici i da svojim skromnim novčanim prilozima pomognemo djeci koja svakodnevno bore najteže bitke svoga života, da im olakšamo i budemo saveznik u toj borbi.


U periodu od 05.05.2017. do 24.05.2017. godine, na recepciji Networksa naći ćete kutiju sa oznakom roditeljske kuće u koju možete ubaciti novčani prilog (koliko god budete u mogućnosti, vrijedno je).


25.05.2017. godine, u vaše i naše ime, predat ćemo kutiju sa skupljenim sredstvima i spomenuti sve one koji su učestvovali.


Kao prva u nizu humanitarnih akcija koje namjeravamo implementirati, važno je da se odazovemo i budemo primjer svim drugima da pomažu i solidarišu se sa djecom kojima smo potrebni, poručili su iz Networksa.


Sva dodatna pitanja i komentare možete uputiti na recepciji Networksa na broj telefona 033/407-211, te posjetom na adresi Skenderpašina 1, Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook