VIDEO/ Šokantan snimak

Fudbalska zvijezda progovorila o seksu s 15-godišnjakinjom: 'Volio bih da sam je i silovao!'

Hronika21.04.17, 19:48h

Fudbalska zvijezda progovorila o seksu s 15-godišnjakinjom: 'Volio bih da sam je i silovao!'
Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao. Ma, nisam ga ni izvadio, rekao je Johnson ne znajući da ga se snima. Kakav to čovjek uopće pomisli, a kamoli izgovori?

 

Bivši engleski nogometaš Adam Johnson postao je još mrži u nogometnim krugovima. Trenutno služi šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja 15-godišnje djevojke.

 

Snimljen je u zatvoru kako priča s ostalim zatvorenicima. Svojim izjavama dotaknuo je dno, ma dno - dna.

 

- Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao. Ma, nisam ga ni izvadio - odgovorio je Johnson na pitanja svojih 'kolega' u zatvoru. Johnson smatra kako je dobio dugu zatvorsku kaznu samo zato jer je poznata osoba.

 

Tvrdi kako nije imao seksualne odnose s djevojčicom, ali da ju je zavodio. Nedugo nakon skandala otjerali su ga iz kluba, a ostavila ga je i zaručnica. Zaslužio je i gore nakon ovakvih izjava i omalovažavanja.

 

- Ako zavedeš neku curu u izlasku, a ujutro se toga ne sjećaš, odmah se pojavi priča o silovanju. To ribe rade. I mene su tužili, jer sam slavan. Čovječe, pa neki su imali seks s 12-godišnjakinjama i za to su dobivali po 12 mjeseci - požalio se ne znajući da se sve snima.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook