Razjasnimo jednom zauvijek

Četiri stvari koje niko ne govori o masturbaciji: Spadate li u ONU grupu žena...?

DEPO PLUS19.04.17, 12:22h

Četiri stvari koje niko ne govori o masturbaciji: Spadate li u ONU grupu žena...?
Ne postoji način da možeš masturbirati toliko da nikad nećeš moći uživati u seksu s partnerom... No, opet, uvijek je bolje kada to radi neko drugi

 

1. Seks s partnerom
 
Da razjasnimo jednom zauvijek: ne postoji način da možeš masturbirati toliko da nikad nećeš moći uživati u seksu s partnerom. No, opet, uvijek je bolje kada to radi neko drugi.
 

2. Svaki put
 
Nije smak svijeta ako koji put masturbacija ne završi sretno. To ne znači da će tako biti uvijek, jer puno stvari izvana ovisi o tome kako se osjećaš.
 

3. Igračke
 
Ako spadaš u onu skupinu žena, koje ne mogu postići orgazam bez seksualnih pomagala, bez brige, s tobom je sve u redu. Ona ponekad ubrzavaju stvari i s njima baš nikad nije loše, što je dodatni plus.
 
 

4. Dubina
 
Kratko i jasno: svoje prste ne bi trebala koristiti kao mini penis. Neke žene ne mogu postići orgazam ni sa penisom prosječne veličine, a kamoli ovako, tako daje to put prema nigdje.

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!