samo vrhunski jazz zvuk

Večeras svi u Jazzbinu: Uživajte uz jedinstvenu Sarajevo Jazz Guerrillu

DEPO CLUBBING17.04.17, 18:45h

Večeras svi u Jazzbinu: Uživajte uz jedinstvenu Sarajevo Jazz Guerrillu
Sarajevo Jazz Guerrilla je zasigurno sastav sa najdužom tradicijom kontinuiranog sviranja jazza u gradu, bend u kojem su svirali skoro svi važni lokalni jazz muzičari

 

Jazzbina Sarajevo, vrhunski opremljen klub u Titovoj 38 sa zadovoljstvom najavljuje premijernu sezonu jazz muzike ponedjeljkom uz jedinstvenu Sarajevo Jazz Guerrillu.

 

Kao što svi vjerovatno znate, Sarajevo Jazz Guerrilla je zasigurno sastav sa najdužom tradicijom kontinuiranog sviranja jazza u gradu, bend u kojem su svirali skoro svi važni lokalni jazz muzičari.

 

jazz-guerrila

 

Ponedjeljak je dan za jazz, zato dodjite da čujete vrhunski jazz u najboljem mjestu u gradu i zabavite se uz vrhunske umjetnike u sastavu: Dino Šukalo, Edvin Hadžić, Adis Sirbubalo, Amar Češljar i Darko Poljak. 

 

Drugi set je otvoren za jam session, pa tako također pozivamo i sve muzičare koji govore jezik jazza da dodju sa svojim instrumentima i pridruže se Sarajevo Jazz Guerrilli na sceni.

 

Događaj počinje od 21:30, a ulaz je slobodan.

 

Dobrodošli!

 

(DEPO PORTAL/MR)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!