skandalozno

Ronaldo platio šutnju djevojke koju je silovao?! Football Leaks optužuje, odvjetnici CR-a demantuju...

Showbizz14.04.17, 20:55h

Ronaldo platio šutnju djevojke koju je silovao?! Football Leaks optužuje, odvjetnici CR-a demantuju...
Nagodba je sastavljena na tri stranice, a silovana Amerikanka njome se obavezala da će, nakon što primi 375 tisuća dolara odštete, šutjeti o tome što joj je učinio slavni nogometaš

 

 

UGLEDNI njemački magazin Spiegel piše, pozivajući se na dokumente Football Leaksa, da je 2009. Cristiano Ronaldo silovao djevojku u Las Vegasu, a kako bi šutjela, navodno joj je isplatio 375 tisuća dolara.

 

Prema pisanju Spiegela koji citira dokumente, navedeni zločin dogodio se 13. lipnja 2009.  u Ronaldovu apartmanu u luksuzom hotelu u Las Vegasu. Magazin navodi da je pola godine kasnije, 12. siječnja 2010., došlo do izvansudske nagodbe u Nevadi koju je u ime Ronalda potpisao njegov portugalski odvjetnik Carlos Osorio de Castro.


 
Nagodba je sastavljena na tri stranice, a silovana Amerikanka njome se obavezala da će, nakon što primi 375 tisuća dolara odštete, šutjeti o tome što joj je učinio slavni nogometaš.


 
Spiegel piše da zna tko je žena. Potpisom je odustala od kaznenog progona, a jedini uvjet koji je postavila bilo je pismo Ronaldu.


 
Na šest stranica detaljno mu je opisala ozljede koje joj je nanio i kakvu je traumu pritom doživjela. 


 
Johannes Kreile, Ronaldov odvjetnik u Njemačkoj, za Spiegel je izjavio da su to sve laži i da će njegov klijent poduzeti pravne korake protiv lažnih tvrdnji i povrede osobnih prava.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook