Jednostavno nevjerovatna priča

Kad baš sve krene po zlu: Za vrijeme oralnog seksa dogodila mi se najgora noćna mora...

Lifestyle09.04.17, 18:05h

Kad baš sve krene po zlu: Za vrijeme oralnog seksa dogodila mi se najgora noćna mora...
Svima se dogode neugodne situacije i, uglavnom, ih preživimo. No priča ovog mladića je toliko nevjerovatna i neugodna da su mu mnogi sugerirali da ostane s ovom djevojkom

 


Priča ovog mladića iz SAD-a jednostavno je nevjerovatna. Podijelio ju je na Redditu, a njegovo iskustvo izazvalo je lavine smijeha, ali i suosjećanja među muškom publikom.

 

"Ovo je najsramotnija situacija koju sam ikad u životu doživio i dogodila mi se jutros, a kako je vikend mogu je podijeliti s vama. Ima jedna žena s kojom se puno družim u posljednje vrijeme, a izuzev malo maženja i povremene puse stvari su bile poprilično platonske među nama.

 

Njeno društvo mi je uzbudljivo, pa čak i važnije od nečeg seksualnog među nama i nisam se nikad osjećao ovako, što je poprilično nevjerovatno. Uživam u svom solo statusu nakon dugo vremena pa nisam imao ni želju za novom vezom, no ova žena mi je polako napunila glavu sa zbunjujućim mislima te sam pomislio kako zapravo želim nešto više.

 

Važno je da shvatite moje misli cijele prošle sedmice - doista mi se sviđa. Sinoć sam otišao do nje, popili smo nekoliko boca vina, dobro se nasmijali, jedna je stvar vodila drugoj i naš se platonski odnos pretvorio u seksualni. I tako, završimo mi, mazimo se i zaspimo.

 

Dva sata kasnije probudi me neobičan osjećaj u želucu. Osjećam kako će biti riječ o proljevu, no ona je ležala na meni i bilo me je sram probuditi je samo kako bi bombardirao njen WC, pa odlučim istrpjeti i nadati se kako će moje tijelo upiti sav višak tekućine do vremena dok se ne probudimo.

 

Jutros se probudimo, vodimo super razgovor koji traje dva sata i cijelo vrijeme kroz njega osjećam kako se u meni nakupljaju plinovi, a nisam ih mogao pustiti. Ne sada, dok uživam s ovom super curom. Stalno i uporno blokiram vjetrove dok mi ona leži na prsima te prolazi prstima po mom tijelu te se kreće prema preponama.

 

Počinje me dirati s usnama dolje i ja se zaista trudim uživati, no sve teže zadržavam plinove. Napokon, ona me doveze do orgazma, a taj je prekrasni trenutak popraćen zvukom, glasnim "FFFWWWWWIIIIPPPP" koji je odjeknuo kroz prostoriju, kao da je s nama u sobi loš svirač trube.

 

Ispunjen sramom pokušavam se pomaknuti, no kako to činim, lošeg trubača ometa ljuta gomila koja ga gađa istrunulim voćem. Sila mojih plinova izbacila je provalu jedva probavljene hrane iz crijeva po cijelom krevetu, pa i po njenim prsima. Ležim tamo apsolutno prestravljen, oči su mi velike kao Godzillini testisi, a ona leži kraj mene daveći se u smradu.

 

Inače, počistili smo nered i ona se zbilja super ponijela oko cijele situacije, trudeći da se osjećam OK i da ostanem u stanu još neko vrijeme, dala mi je neku hranu i čaj za moju uznemireni želudac i crijeva i ispričala mi je raznorazne sramotne priče kako bih se osjećao bolje.

 

To je bilo zbilja lijepo od nje. Svaki put kad se sjetim što se dogodilo dođe mi da plačem, no s druge strane situacija mi je otkrila kako se čini da bi ovu ženu trebao zadržati kraj sebe."

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook