Bivši premijer RS u šok sobi

Aleksandar Džombić sa teškim povredama glave primljen u bolnicu: Ne zna se uzrok

Hronika08.04.17, 13:50h

Aleksandar Džombić sa teškim povredama glave primljen u bolnicu: Ne zna se uzrok
Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Voje Vujanovića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji danas, Vladimira Kekovića pacijent A. Dž. je primljen sa dominantnim povredama glave i lica. Odmah po prijemu je zbrinut i urađena je sva dijagnostika, saopštili su iz UKC RS

 

Aleksandar Džombić, bivši premijer RS noćas je primljen sa teškim povredama glave u Univerzitetski klinički centar RS (UKC RS).


Nezvanično se saznaje da je Džombić trenutno smješten u šok sobu, a informacija o tome šta se desilo za sada nema.

 

U CJB Banjaluka o ovome nemaju nikakvih informacija, pa se pretpostavlja da se Džombić sam povrijedio.

 

Iz UKC RS je potvrđeno da je u 2:35 časova vozilom Službe hitne pomoći Banjaluka u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu dovezen pacijent A. Dž. (1968), te da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje.

 

"Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Voje Vujanovića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji danas, Vladimira Kekovića pacijent A. Dž. je primljen sa dominantnim povredama glave i lica. Odmah po prijemu je zbrinut i urađena je sva dijagnostika", saopštili su iz UKC RS.

 

Zdravstveno stanje Džombića je trenutno stabilno i svjestan je, a ostaje i dalje hospitalizovan kako bi se nastavilo sa dijagnostičkim i terapijskim procedurama.

 

(Euroblic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook