Video / Jeste li je isprobali?

Viber ima novu opciju: Pogledajte šta sada možete uraditi

Tehno04.04.17, 15:29h

Viber ima novu opciju: Pogledajte šta sada možete uraditi
Ažuriranje popularne aplikacije za dopisivanje također uključuje i potpuno novi paket stikera

 

Viber 6.8 dobio je opciju da obogatite fotografije koje šaljete u porukama tako da na njih zalijepite stikere, a uz to nova verzija aplikacije dobila je i poseban paket ovih naljepnica s raznim efektima.

 

Nova opcija korisnicima pruža nov i zabavan način dijeljenja svojih omiljenih Viber stikera. Ona će omogućiti korisnicima Vibera da kreativno razmijenjuju fotografije dodavanjem bilo kojeg stikera iz bilo kog paketa koji preuzmu.

 

Ažuriranje popularne aplikacije za dopisivanje također uključuje i potpuno novi paket stikera, koji su posebno osmišljeni za opciju “Stikeri na fotografijama”, a koji sadrže predmete kao što su šeširi, naočale, brade i drugi crteži.

 

Uz Viberove korisnike koji širom svijeta dijele više od 40 milijardi stikera odabranih među više od 32.000 na raspolaganju u Trgovini naljepnica, Viberove naljepnice poznate su kao jedna od najvećih i najraznovrsnijih zbirki dostupnih u prostoru za razmjenu poruka danas.

 

Ova nova opcija stvoriće još zanimljivijih i zabavnijih vizuelnih sadržaja poruka, kombinirajući fotografije i stikere, koji su već druga i treća najpopularnija vrsta poruka na Viberu – nakon tekstualnih.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook