VIDEO/ TREBA LI 'PROČISTITI' STRANKU?

Adil Osmanović u CD-u: SDA ide u anarhiju... lijevi, desni, centar, gužva, a šićardžija na ulazu...

Front01.04.17, 09:05h

Adil Osmanović u CD-u: SDA ide u anarhiju... lijevi, desni, centar, gužva, a šićardžija na ulazu...
Kao čovjek koji je više od decenije u njenom vrhu i kao sudionik njenih najznačajnijih odluka, pobjeda, ali i grešaka i padova, Osmanović je govorio o aktuelnim previranjima unutar SDA


Najavivši ga kao svijevrsnog fenomena koji je osam godina bio potpredsjednik Republike Srpske (prvi Bošnjak na toj funkciji u ovom), i 12 godina drugi čovjek SDA, dok su se na vrhu stranke smjenjivali lideri, Senad Hadžifejzović predstavio je svog sagovornika Adila Osmanovića.


Na početku razgovora u Centralnom dnevniku Osmanović je odgovrio na pitanje kako je toliko dugo biti drugi čovjek stranke kojoj pripada?


Kao čovjek koji je više od decenije u njenom vrhu i kao sudionik njenih najznačajnijih odluka, pobjeda, ali i grešaka i padova, Osmanović je govorio o aktuelnim previranjima unutar SDA, pročišćavanju od 'neodgovarajućih' članova, a dotakao se i vrha stranke, događaja koji su uslijedili posljednjih mjeseci... Gdje je u svemu tome Bakir Izetbegović?

 

Pogledajte video...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!