Ko će zamijeniti Vahida Ćosića?

Raspisan konkurs za izbor policijskog komesara MUP-a Kantona Sarajevo

Hronika30.03.17, 14:41h

Raspisan konkurs za izbor policijskog komesara MUP-a Kantona Sarajevo
Na konkurs se mogu prijaviti kandidati iz svih policijskih agencija u Bosni i Hercegovini koji ispunjavaju uslove propisane Zakonom o unutrašnjim poslovima Kantona Sarajevo i Zakonom o policijskim službenicima Kantona Sarajevo

 

Konkurs za policijskog komesara MUP-a Kantona Sarajevo objavljen je danas.

 

Na konkurs se mogu prijaviti kandidati iz svih policijskih agencija u Bosni i Hercegovini koji ispunjavaju uslove propisane Zakonom o unutrašnjim poslovima Kantona Sarajevo i Zakonom o policijskim službenicima Kantona Sarajevo, a koji su sadržani u tekstu objavljenog Javnog konkursa.

 

U postupku izbora kandidata za policijskog komesara, Nezavisni odbor Skupštine Kantona Sarajevo, pored obavljenog razgovora, posebno cijeni kriterije koji se odnose na dostavljeni prijedlog plana i programa rada za vrijeme trajanja mandata, stručno usavršavanje, godine policijskog iskustva na rukovodećim radnim mjestima, ocjenu rada u posljednje tri godine i ostale kvalifikacije koje odgovaraju potrebama radnog mjesta, saopćeno je iz Pres-službe Kantona Sarajevo.

 

(FENA/dg)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!