NOVI DETALJI U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ

Saslušana kćerka ubijene pjevačice: Neću da crtam porodicu!

Hronika28.03.17, 11:30h

Saslušana kćerka ubijene pjevačice: Neću da crtam porodicu!
Devojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvek mala da bi mogla da ima pojma o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki. Inspektori smatraju da je Janin iskaz veoma važan za rešavanje slučaja, kaže izvor

 

Jana Marjanović (6), kćerka ubijene srpske pjevačice Jelene Marjanović, sa kojom su psiholozi i policijski inspektori razgovarali neposredno nakon ubistva na nasipu u Crvenki, nije mogla precizno da opiše šta se tog dana dogodilo.

 

Janin iskaz bio je zanimljiv inspektorima koji rade na ovom slučaju, pa su mu posvetili posebnu pažnju.

 

– Devojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvek mala da bi mogla da ima pojma o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki. Inspektori smatraju da je Janin iskaz veoma važan za rešavanje slučaja – kaže izvor.

 

Sagovornik je podsjetio da je djevojčica tokom psihološkog ispitivanja ispričala da „dogodilo nešto strašno“.

 

– U skladu sa njenim uzrastom, zamoljena je da nacrta različite crteže. Ona je na to pristala, ali je problem nastao kada joj je rečeno da nacrta porodicu. Devojčica je to dobila i počela da plače – objašnjava izvor.

 

Jana je potom ispričala da je bila sa mamom i tatom na livadi.

 

– Tata i ja smo se igrali, a mama je otišla da trči i izgubila se u travi – rekla je djevojčica, a psiholozi su to povezali s njenim odbijanjem da nacrta porodicu – dodao je sagovornik.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook