'GREŠNA' TATINA MEZIMICA

Procurila 'pikantna' priča iz mladosti: Amerika bruji o ljubavnom skandalu Ivanke Trump

Lifestyle25.03.17, 19:16h

Procurila 'pikantna' priča iz mladosti: Amerika bruji o ljubavnom skandalu Ivanke Trump
U javnost je procurila priča iz njene mladosti, koja ovih dana zabavlja američku javnost...

 

 


Najcjenjeniji član obitelji Trump bez sumnje je Ivanka, koju mediji tituliraju kao poslovnu ženu, kraljicu stila, uspješnu suprugu i majku, no čini se i da uvijek uglađena plavuša ima svoju mračniju stranu.

 


U javnost je procurila priča iz njene mladosti, koja ovih dana zabavlja američku javnost. Naime, kao tinejdžerica Ivanka je često s obitelji išla na skijanja u mondeni Aspen, a jedne zime nastao je pravi košmar kad je nestala, piše Aspen Daily News.


Donald Trump odmah je prijavio njen nestanak, a policija je krenula u potragu. Kako u to vrijeme nije bilo mobilnih telefona, potraga je bila teža nego danas jer se nije moglo jednostavno locirati signal njenog mobitela. Nakon opsežne potrage Ivanka je pronađena - u hotelskoj sobi u koju se sakrila s dečkom, a policija ju je odmah odvela kod tate.


Aspen Daily News nije otkrio točno vrijeme kad se ovaj mini skandal dogodio, kao ni tko je dečko s kojim je pobjegla. Poznato je tek da je posljednji put u Aspenu bila sa 17 godina, kad se njen otac razveo od druge supruge Marle Maples.


Njena majka Ivana pak ispričala je drugu priču o ranijem događaju iz Aspena, koji je također okarakteriziran kao skandalozan. Dogodilo se to 1989. godine kad su se u tom zimovalištu našli ona, Donald, koji je još uvijek bio s njom u braku, i Marla. Ivana je slučajno čula razgovor svog muža i njegovog prijatelja o Marli.

 

- Pitala sam ga tko je to, a on je rekao da je to djevojka koja ga proganja dvije godine. Pitala sam ga koliko je to ozbiljno, a on je rekao da ga samo proganja, ispričala je.


Drugog dana srela je Marlinu prijateljicu na stazi i rekla joj da prenese prijateljici da ona voli Donalda. Pored nje stajala je Marla, no Ivana nije znala kako izgleda. Marla je krenula za njom vičući da voli Donalda, a Ivana joj je odbrusila da ga ostavi na miru. Donald se zatekao u blizini, no maknuo se kako ne bi sudjelovao u svađi. Šest tjedana kasnije on i Ivana su pokrenuli razvod, prenosi Index.


(Hayat.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook