VIDEO/ ČINJENICE O KOJIMA ŠUTIMO

Bojan Bajić u CD-u: Zašto Vučić voli Bošnjake? Kako su Dodik i Ivanić, ipak, priznali presudu za genocid?!

Front25.03.17, 17:10h

Bojan Bajić u CD-u: Zašto Vučić voli Bošnjake? Kako su Dodik i Ivanić, ipak, priznali presudu za genocid?!
U razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem, Bajić je otvoreno i direktno, kako to uvijek i u svakoj prilici čini, govorio o beskrupuloznom političkom sistemu koji decenijama preživljava u BiH, ali i ne postojanju alternative koja bi mu se suprotstavila i pružila neki drugi izbor bh. građanima

 

 


Osnivač i bivši lider Naše stranke, danas direktor firme Net Consulting i pokretač projekta Etička linija u BiH te deklarisani borac protiv korupcije, Bojan Bajić gostovao je u Centralnom dnevniku Face TV-a.


U razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem, Bajić je otvoreno i direktno, kako to uvijek i u svakoj prilici čini, govorio o beskrupuloznom političkom sistemu koji decenijama preživljava u BiH, ali i ne postojanju alternative koja bi mu se suprotstavila i pružila neki drugi izbor bh. građanima.


Bojan Bajić pokrenuo je i pitanje istine i načina na koji se tretiraju sve osjetljive postratne teme u BiH o kojima "svaka strana" i danas šuti i iznosi samo "prihvatljive" činjenice.


O Bakiru Izetbegoviću, Dodiku i Ivaniću, Aleksandru Vučiću, Daytonu, 1. martu i 9. januaru, i svima onima kojima su te priče toliko dojadile da bespovratno bježe iz ove zemlje... Pogledajte video!        

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook