VIDEO/ Radikalska faza premijera Srbije

Izgubljeni snimak: Aleksandar Vučić plače tokom Šešeljevog govora o hapšenju Karadžića, Mladića i srpskih generala...

Front20.03.17, 11:39h

Izgubljeni snimak: Aleksandar Vučić plače tokom Šešeljevog govora o hapšenju Karadžića,  Mladića i srpskih generala...
Čini se da Vučić više ne gaji slične emocije i da je radikalska faza daleko iza njega, ali nikad se ne zna... Evo kratkog video podsjećanja...

 


Aktuelni premijer Srbije Aleksandar Vučić prije nekoliko dana izbacio je novi predizborni spot u trci za predsjednika države koji, kao i prethodni, na najbanalniji mogući način šalje velike poruke glasačima.


Pogledajte...

 


 

Da li će ovakva, vjerovatno svjesna i dobro promišljena kampanja, temeljena na krajnje balanoj i jednostavnoj komunikaciji sa biračkim tijelom Srbije, donijeti Vučiću očekivane rezultate, znat će se nakon 2. aprila.


No, uz predizborne i druge spotove u kojima Vučić 'igra' glavnu ulogu, internetom kruži i jedan zaboravljeni video iz njegovih ranih političkih godina... Kamere su ulovile mladog i uplakanog Aleksandra Vučića koga su emotivno razorile riječi lidera radikala Vojislava Šešelja koji je govorio o hapšenju Radovana Karadžića, Ratka Mladića i drugih srpskih generala tokom posljednjeg rata u BiH.


Čini se da Vučić više ne gaji slične emocije i da je radikalska faza daleko iza njega, ali nikad se ne zna... Evo kratkog video podsjećanja...         

 

   

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook