Požurite po karte

Queen Real Tribute bend u petak u Slogi

DEPO CLUBBING02.03.17, 12:24h

Queen Real Tribute bend u petak u Slogi
Prvih 200 karata bit će prodano po cijeni od 8 (osam) KM, a nakon toga karta će koštati 10 KM

 

U petak. 3. marta u klubu Cinemas Sloga u Sarajevu po prvi puta će biti održana svirka poznatog Queen Real Tribute benda


Klub Cinemas Sloga predstavlja bend koji čuva od zaborava pjesme i zvuk legendarne grupe Queen, a u klubu će tako u petak nastuppiti bend koji je obišao pola svijeta (samo u Brazilu su održali preko 70 koncerata u posljednjih nekoliko godina) i nastupao na mnogim velikim festivalima i Queen konvencijama.

 

Osim odlične svirke i energije, bend krase i sjajni kostimi, poput onih koji su nosili originalni članovi velikog Queen-a. 

 

Gitarista svira istu gitaru i svira metalnim novcem, bas kao i Brian May, da bi se dobila originalna boja zvuka na gitari, a pjevač benda  je nadaleko poznat po glasu koji podsjeća na legendarnog Freddyja.

 

- Show must go on, We are the champions, I want to break free, Radio Ga, Ga, We will rock you, Bohemian rhapsody samo su neki od legendardnih hitova koje bend izvodi.

 

Kako je organizator najavio, prvih 200 karata bit će prodano po cijeni od 8 KM, a nakon toga karta će koštati 10 KM i može se nabaviti na prodajnom mjestu u klubu Sloga.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook