nakon burne drame s košarkašicom

Simon o fizičkom napadu na Milicu Dabović: 'Ne kajem se ni zbog čega! Sve sam uradio jer sam tako i htio!'

Hronika01.03.17, 12:59h

Simon o fizičkom napadu na Milicu Dabović: 'Ne kajem se ni zbog čega! Sve sam uradio jer sam tako i htio!'
Košarkašicu Milicu Dabović 19. je februara fizički napao njen bivši dečko Šime Šiklić Simon

 

Ne kajem se ni zbog čega, sretan sam. Sve sam učinio svjesno i nemam se zašto kajati. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam htio, kaže bivši dečko Milice Dabović, Šime Šiklić Simon.

 

Košarkašicu Milicu Dabović 19. je februara fizički napao njen bivši dečko Šime Šiklić Simon. Točnije, drama se odvijala oko 14 sati u stanu srpske košarkašice u Beogradu. Ona je prijavila policiji da ju je dečko, inače hrvatski državljanin, rukama stezao u predjelu vrata nanijevši joj lakše fizičke ozljede i ogrebotine na desnoj ruci.

 

Incident su navodno izazvale fotografije koje su se pojavile u javnosti, a na njima je Simon zajedno sa starletom Sorajom.

 

Svoju stranu priče ponudio je jučer i sam Šiklić u jednoj emisiji, piše Kurir.

 

- Svjestan sam svega, ali to nije moglo biti spriječeno. Djevojka je otišla u policiju i prijavila me da sam je tukao godinu i pol dana. Na slikama se vidi samo jedna crta i ako je to premlaćivanje, onda ne znam stvarno - započeo je Simon pa nastavio:

 

- Svi moji prijatelji znaju da sam je držao kao kap vode na dlanu i svi su šokirani njenim izjavama. Meni je oduzeta putovnica i ne mogu ići svojoj kući. Čekam ga nazad i želim nestati odavde. Ako se sve završi dobro, idem u Francusku, ako me zatvore, što ću, i to je život. Izdržat ću - govorio je Simon pa na kraju objasnio:

 

- Ne kajem se ni zbog čega, sretan sam. Sve sam učinio svjesno i nemam se zašto kajati. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam htio. Naša veza trebala se okruniti brakom, ali sporne slike sve su prekinule - rekao je je Šiklić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook