Bori se sa opakom bolešću

Potresna poruka Donne Ares rasplakala mnoge fanove: Ova je žena heroj!

Hronika12.12.16, 19:05h

Potresna poruka Donne Ares rasplakala mnoge fanove: Ova je žena heroj!
Teško se vratiti na tačku u prošlosti kad su već bio dio budućnosti - napisala je Donna Ares u obraćanju fanovima

 

Pjevačica Donna Ares je poslije dvije godine borbe sa opakom bolešću izašla kao pravi pobjednik i nastavila sa normalnim životom, a svojim fanovima se i u najgorim trenucima liječenja redovno obraćala i zahvaljivala na podršci.

 

Donna Ares se nalazi pred kraj teraprije liječenja hemoterapijom, što je vidljivo jer joj je ponovo porasla kosa.

 

Još jedna emotivna poruka bosanske, po mnogima i najhrabrije pjevačice na domaćim prostorima, našla se na njenom Facebooku. Mnoge je rastužila, a u isto vrijeme i ohrabrila, budući da je Donna ponovo pokazala da je pravi borac.

 

- Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote nego zbog karaktera i ličnog osjećaja kompletnosti. Volim je!! Vježbam duge šetnje, eksperimentisem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i New Media Design na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram upisati još jedan smijer. Svaki dan vježbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mjestu interesovanja. Kroz sve sto mi se desilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško se vratiti na tačku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti. Kada bih morala ukratko napraviti komparaciju Sobe1 I Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam... - napisala je Donna Ares na svom Facebook profilu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook