DOBIO SUPERMOĆI

Ispovijest mladića koji se odrekao masturbacije na 700 dana: Dogodilo se nešto - nevjerovatno!

DEPO CLUBBING06.10.16, 12:21h

Ispovijest mladića koji se odrekao masturbacije na 700 dana: Dogodilo se nešto - nevjerovatno!
Ispovijest mladića u kojoj navodi kroz kakve je sve promjene njegovo tijelo prolazilo u više od 700 dana otkad se odrekao masturbacije u samo nekoliko sati postala je veliki hit na Redditu i društvenim mrežama


Čovjek po imenu Brohit, koji se odrekao masturbacije na više od dvije godine, kaže kako je zbog apstinencije dobio supermoći, prenosi unilad.co.uk te navodi i kako je njegov um postao 'čistiji i jasniji'.


On je, inače, jedan od 200 tisuća članova on-line zajednice pod imenom 'NoFap' koji se suzdržavaju od samozadovoljavanja.


Ispovijest mladića u kojoj navodi kroz kakve je sve promjene njegovo tijelo prolazilo u više od 700 dana otkad se odrekao masturbacije u samo nekoliko sati postala je veliki hit na Redditu i društvenim mrežama.


Brohit tako kaže da je već u prvim tjednima osjetio značajan 'priliv' energije, povećano samopouzdanje, drugačiji odnos prema ženama, a nove osjete koje je dobio uspoređuje sa supermoćima... Osim toga tvrdi i kako želja za seksom zapravo 'zamagljuje čovjekove moći'.


- Muškarci uglavnom razmišljaju o seksu za ženom koja ima savršeno tijelo - pojasnio je te napomenuo kako postoje brojne druge ovisnosti koje štete čovjeku.


I poslije 700 dana Brohit se na dane bori sa nagonom no smatra da je sada puno, puno jači.


- Vjerujte momci u sebe i ostanite jaki, rezultati su nevjerojatni - poručio je.


(Slobodna Dalmacija/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook