ODGOVORIO NA FACEBOOKU

Mustafa Mijajlović: Selamim one što me podržavaju i one što kritikuju, a majci i bratu...

Hronika13.07.16, 12:37h

Mustafa Mijajlović: Selamim one što me podržavaju i one što kritikuju, a majci i bratu...
Podsjetimo, u nedjelju je regijom prostrujao videosnimak iz džemata u Baselu, u kojem Marjan Mijajlović uzima islamsku vjeru i ime Mustafa

 

Nakon što je prije nekoliko dana u medijima odjeknula vijest da je poznati sportski komentator Marjan Mijajlović prrešao na islam i uzeo ime Mustafa, reakcije na ovaj čin ne prestaju.

 

Najviše pažnje jučer je izazvalo to što su se Mijajlovićeva majka i brat javno odrekli komentatora nakon ove odluke.

 

Mijajlović je nakon te vijesti uzvratio kratkom porukom na Facebooku kojom se obratio prijateljima, ali i majci i bratu. Evo šta je napisao:

 

- Pre svega, selamim i pozdravljam sve dobre ljude kako one koji me podržavaju tako i one koji upućuju kritike...Selamim i pozdravljam svoju Majku i Brata koje neizmerno volim kao i prijatelje, rodbinu i ostale ljude koje poznajem ma kakva njihova odluka bila...cenim i poštujem odluke drugih kao i svoje odluke stoga jos jednom veliki selam i pozdrav za sve dobronamerne ljude ma koje vere i nacije bili, Vaš Mustafa', stoji u poruci koju je Mijajlović ostavio na Faceboku.

 

Podsjetimo, u nedjelju je regijom prostrujao videosnimak iz džemata u Baselu, u kojem Marjan Mijajlović uzima islamsku vjeru i ime Mustafa.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook