video/ u organizaciji bhxhc bookinga & smf promotions

Tulsadoom , Mortal Strike i Critical Mass 13. maja u AG klubu

DEPO CLUBBING26.04.16, 14:11h

Tulsadoom , Mortal Strike i Critical Mass 13. maja u AG klubu
U petak, 13. maja, u AG klubu u Sarajevu će u organizaciji BHXHC Bookinga i SMF Promotions biti održana svirka Tulsadoom , Mortal Strike, te Critical Mass. Vrata se otvaraju od 20 sati.

 

U petak, 13. maja, u AG klubu u Sarajevu će u organizaciji BHXHC Bookinga i SMF Promotions biti održana svirka austrijskih bendova Tulsadoom i Mortal Strike, uz domaću podršku, bend Critical Mass iz Tuzle.
 

Tulsadoom je, kako sami kažu, barbaric metal bend iz Beča nastao pod uticajem bendova kao što su Motörhead, Venom, Immortal, Bathory, Manowar, Sodom , Sepultura, Demolition Hammer, Exodus, Grave Digger, Judas Priest...Oformljeni su 2007. godine a kao svoje osnovne interese navode žene, old school kompjuterske igre, pivo i Conana barbarina!

 

 

Istu noć će nastupiti i bečki thrash metal sastav Mortal Strike. Bend postoji od 2009. godine a čini ga pet mladića porijeklom iz pet različitih zemalja čiji najveći uticaji su na početku bili old school thrash metal bendovi Sodom i Kreator. Bend je prije nekoliko godina pobijedio na austrijskom izdanju W:O:A Metal Battlea te su imali priliku zasvirati na jednom od najvećih metal festivala u Evropi.

 

 

Domaća podrška ovom eventu je bend Critical Mass iz Tuzle.

 

Vrata se otvaraju od 20 sati. Uz koncert, organizator je obezbijedio i besplatan roštilj.

 

(DEPO/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook