U klubu Studio1

Kanda Kodža i Nebojša u Sarajevu 15. aprila

DEPO CLUBBING29.03.16, 12:55h

Kanda Kodža i Nebojša u Sarajevu 15. aprila
Dugoročan intelektualni, kao i fizički rad, kroz ozvučene simpatične tekstove Olivera Nektarijevića, svrstava KKN u legendarni i ne zaobilazan rock bend, kada pričamo o rokenrolu sa ovih južnoslovenskih prostora

 

Front on stage vam predstavlja koncertnu proslavu 25 godina rada  beogradske grupe Kanda Kodža i Nebojša, u Sarajevu, 15. april 2016. u Studio1 klubu


Fenomenalni, beogradski muzički rock sastav, koji nastupa pod umjetničkim imenom  Kanda Kodža i Nebojša  ili čuveni  KKN, ove godine obilježava  jubilarnih 25 godina teškog i mukotrpnog opstanka na regionalnoj sceni.


Dugoročan intelektualni, kao i fizički rad, kroz ozvučene simpatične tekstove Olivera Nektarijevića, svrstava KKN u legendarni i ne zaobilazan rock bend, kada pričamo o rokenrolu sa ovih južnoslovenskih prostora.


Pored iznimno zavidne diskografije koju čine sedam albuma i jedan DVD, Kanda Kodža i Nebojša su ubjedljivo najbolji baš uživo, na pozornici, tako da ovu redovnu ali ipak rijetku priliku ljubitelji muzike ne smiju propustiti.

 
Kao osvježenje i kao dokaz konstantne kreativnosti KKN-a, sarajevski nastup će jednim dijelom biti izvedeni u poluakustičnoj varijanti, uz prearanžirane poznate pjesme.


Kao specijalni gost jubileja će nastupiti sarajevski kantautor Škoodra javnosti poznat po radu u sarajevskoj grupi Festival. Škoodra će premijerno izvesti nekoliko novih pjesama.


Informacije o mjestima i vremenu prodaje ulaznica bit će naknadno poznate, a u međuvremenu možete izvršiti rezervaciju na email [email protected].
 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook