DAN ŽENA UZ POPULARNI SHOW

'Došljo - Legenda o Sandžakliji koji se vraća kući' 7. marta u klubu Monument

DEPO CLUBBING07.03.16, 12:29h

'Došljo - Legenda o Sandžakliji koji se vraća kući' 7. marta u klubu Monument
Također, klub je obezbijedio deset ulaznica Zavodu za transfuzijsku medicinu FBIH za heroine koje redovno daju krv i time pomažu onima kojima je krv najpotrebnija

 

Jazz club Monument organizuje doček Dan žena uz prigodnu predstavu „Došljo-Legenda o Sandžakliji koji se vraća kući“. Doček će se desiti u ponedeljak 7. marta sa početkom u 20 i 30 časova.


Iz menadžmenta cluba naglašavaju da su se za ovaj potez odlučili smatrajući da nema ko prikladnji od jednog pravog Sandžaklije sa kojim bi žene mogle da dočekaju svoj dan.  


„Pošto je u Sandžaku Dan žena onda kada mi to kažemo ovoga puta smo odlučili da to bude 7. marta  jer smatramo da je to najprigodniji dan za naše dame. 7. marta dobiju predstavu a 8-og ruže kako je i red, a već 9-og marta možete da se na miru vratite svom stvarnom životu“, ističu autori predstave.


'Svim našim damama bi poručili, Dan žena je vaš dan ali i taj dan će proći zato rezervišite što prije svoje mjesto u Monumentu i dobro se zabavite', poručuju iz menadžmenta kluba. Rezervacije mogu izvršiti preko oficijalne stranice kluba ili na broj telefona 061 588 884.


Također, klub je obezbijedio deset ulaznica Zavodu za transfuzijsku medicinu FBIH za heroine koje redovno daju krv i time pomažu onima kojima je krv najpotrebnija.


“Na ovaj potez smo se odlučili jer smo iznenađeni da postoje žene koje ne samo da ne piju krv muškarcima nego i daju”-ističu autori predstave.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook