Nabavite karte na vrijeme

Luda osmomartovska zabava u klubu 'MyFace' uz hrvatsku divu Ninu Badrić

DEPO CLUBBING07.03.16, 11:57h

Luda osmomartovska zabava u klubu 'MyFace' uz hrvatsku divu Ninu Badrić
Za njene nastupe uvijek se traži karta više, što će, zasigurno, biti slučaj i 8. marta

 

Popularna hrvatska pop pjevačica Nina Badrić nakon dugo vremena nastupit će u glavnom gradu BiH.
 

Sarajevska publika imat će priliku za druženje sa njom 8. marta za Dan žena kada će Badrić pjevati u popularnom klubu “MyFace” na Vilsonovom šetalištu. Rođena Zagrepčanka sa nestrpljenjem i velikom radošću očekuje ponovni susret sa njoj izuzetno dragom publikom u Sarajevu.

 

Nina je rado viđen gost naše prijestonice, a njeni koncerti uvijek izazivaju veliko interesiranje, naročito ženske publike koja uživa u njenim emotivnim baladama. Za njene nastupe uvijek se traži karta više, što će, zasigurno, biti slučaj i 8. marta.

 

Atraktivna hrvatska pop pjevačica nakon dugo vremena nastupit će u našem glavnom gradu gdje priprema poseban repertoar, a kako je napisala na svojoj zvaničnoj Facebook stranici s nestrpljenjem i velikom radošću očekuje ponovni susret sa njoj izuzetno dragom publikom u Sarajevu.


- Sarajevo je duša svijeta za mene. Izuzetno volim taj grad, u kojem sam doživjela sve najljepše stvari, koje ću, sigurna sam, pamtiti čitavog života. Taj grad ima posebnu energiju i danas tamo imam puno prijatelja. U Sarajevo uvijek dolazim s radošću i ne poznajem čovjeka koji ga ne voli, kao i ljude koji tamo žive. Taj grad je inspiracija za nas koji se bavimo umjetnošću. U Sarajevu redovno napunim dušu. Tako će biti i ovaj put. Čekam vas sve - napisala je Nina Badrić na svom profilu.

 

Badrić je višestruka osvajačica nagrade Porin, a trenutno priprema novi album. Osim Sarajeva u planu su joj i brojni koncerti širom regije.  
 

Ulaznice za nastup Nine Badrić po cijeni od 15KM mogu se kupiti na Kupikartu.ba ili u klubu My Face.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook