Video / Prijeti mu kazna

Prostačko ponašanje: Doktor iz Nikšića savjetuje pacijentkinju: 'Dobar k...., mir u kući!'

Hronika04.02.16, 12:33h

Prostačko ponašanje: Doktor iz Nikšića savjetuje pacijentkinju: 'Dobar k...., mir u kući!'
Razgovor jednog nikšićkog liječnika i njegove pacijentice brzo se proširio Internetom u Crnoj Gori. Riječ je o snimci na kojoj se liječnik prostački ponaša pred pacijentima u čekaonici Doma zdravlja

 


Dr. Rajko Pavlićić, voditelj nikšićkog savjetovališta za HIV, završio je u medijima nakon što se snimka njegovog prostačkog ponašanja proširila Internetom. Naime, riječ je o snimci razgovora s jednom pacijenticom u čekaonici Doma zdravlja u kojoj se raspravlja o spolnom organu.

 

“Dobar k…, mir u kući“, rekao je doktor dok su se drugi smijali, a gospođa istom mjerom uzvratila. Jedan od pacijenata potom je i prokomentirao: “Ovo je bilo nisko”. Na smijeh je doktor odgovorio ponavljanjem rečenice na latinskom: “Penis bonus pax in domus”. Iznenađena gospođa potom je upitala Pavličića je li on liječnik kad se tako ponaša, dok je netko u pozadini odgovorio da jest i to specijalist.


“Ti danas ne umiješ ni stan potrefiti. Jesi li kolima došao? Ne bi pričao ovo da si ljekar. Idi vuci se tamo. Jad će te naći danas. E kuku ti za vrat. Kukavice gorska, kako ti se ovaj narod smije”, govori gospođa, dok joj liječnik uzvraća pitanjem je li žensko i ponavlja svoju poslovicu.


Direktor Doma zdravlja Veselin Bulatović je za crnogorske Vijesti rekao da će Pavličića “udariti po džepu” zbog takvog ponašanja.

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook