FOTO&VIDEO/Bura zbog raskida s princom Karađorđevićem

Aleksandrovi prijatelji osuli po Dunji Kusturica: Nije joj smetalo dok je hodala po kraljevskim dvorima, da joj nije oca...

Nedjeljni magazin10.11.15, 10:44h

Aleksandrovi prijatelji osuli po Dunji Kusturica: Nije joj smetalo dok je hodala po kraljevskim dvorima, da joj nije oca...
Na internetu su se pojavila dva pisma upućena brojnim regionalnim medijima navodnih prijatelja Aleksandra III Karađorđevića, koji su stali iza princa u aferi 'lascivne fotke', a zbog kojih ga je, navodno, ostavila kćerka režisera Emira Kusturice

 

Prošle sedmice mediji su objavili da je pukla veza između kćerke Emira Kusturice, Dunje, i princa Aleksandra III Karađorđevića zbog njegovih lascivnih fotografija koje su počele kružiti internetom. Kćerka proslavljenog režisera navodno nije mogla da pređe preko prinčevih eksplicitnih fotografija na kojima se on i njegov brat Petar III bahate, pipaju žene za grudi, simuliraju seks i poziraju s oružjem.

 

Prinčevi navodni prijatelji odlučili su se oglasiti ovim povodom, kako bi razjasnili situaciju.


Oni, naime, u prvom otvorenom pismu tvrde da su objavljene slike prinčeva Aleksandra i Petra stare i više od nekoliko godina, te da su se i prije mogle naći na internetu:

 

- Iz veoma bliskih izvora znamo da ih je Dunja Kusturica videla i ranije. Pa to nije bio razlog za raskid tada - tvrde 'iskreni prijatelji', dodajući da njih samo zanima kako to da je 'gospođica Dunja Kusturica mogla sve ovo vreme da bude sa Aleksandrom Karađorđevićem i da se pojavljuje sa njim u javnosti, da uživa u hvalospevima o sebi po novinama, a da joj ne smetaju Aleksandrove slike iz studentskih dana'.

 

aleksandar-iii-karadordevic

Ova fotografija ga je koštala veze s Dunjom


Navodni prijatelji Aleksandra III Karađorđevića dalje nastavljaju da je 'gospođica Dunja išla gde god je mogla sa Aleksandrom, od evropskih prijema do lokalnih događaja na koje Aleksandar bio pozivan':

 

- Cela Srbija je upoznala gospođicu Dunju kada su je mediji predstavljali kao snajku Karađorđevića, kao srpsku Kejt Midlton, kao dvojnicu princeze Marije Karađorđević. Gde je bila tada da se 'zgrozi' nad slikama Aleksandra? - pitaju se navodni prijatelji, pa nastavljaju:

 

marija-karadordevic-dunja-kusturica

Marija Karađorđević i Dunja Kusturica

 

- Znamo da imate slike sa prestolanaslednikovog rođendana u Belom Dvoru, gde je gospođica bila u centru pažnje, ali ima još toliko događaja gde je nesuđena princeza bila verna pratilja princu Aleksandru. Recimo, kada je princ Aleksandar otkrivao tablu posvećenu svojoj baka Mariji (na koju Dunja navodno liči), ona je morala tome da prisustvuje, i još da povede svoju majku, Maju Kusturicu. 

 

 

Navodni prinčevi prijatelji dalje otkrivaju nepoznate detalje iz veze Dunje Kusturice i Aleksandra III Karađorđevića, pa se pitaju:

 

- Pa čekajte poštovani novinari, kako joj u krajnjem slučaju nije smetalo da ona sama fotografiše Aleksandra u kadi na Mećavniku, u vrlo privatnom trenutku dok se kupao i da zna da Aleksandar postavlja tu sliku na internet, i da još postavlja lokaciju Mećavnik? Kakva je to demagogija? Ta je slika nastala za vreme prvomajskih praznika, kada je Aleksandar bio kod nje na Mećavniku. U isto vreme kada je gore bio i ministar Tasovac - pišu navodni prijatelji.

 

aleksandar-iii-karadjordjevic


U drugom, pak pismu, osoba koja se predstavlja kao Marija piše da poznaje i Dunju i Aleksandra, te da 'nije fer da se u takvim trenucima sva krivica i sve svali samo na jednu osobu'. Ona dalje nastavlja da 'jeste Aleksandar pomalo blentav dečko i slike su debilne', ali i ona tvrdi da su sporne fotografije nastale prije četiri godine. 


- One su već bile na Aleksandrovim Twitter i Instagram profilima, i Dunja je to znala, ona je te slike već videla. Kako to da joj baš sad smetaju? Što mu nije rekla da ih skloni sa interneta - pita se djevojka koja se potpisala kao Marija.

 

dunja-kusturica-aleksandar-iii-karadordevic-1


Njoj, kako je napisala, smeta i što mediji predstavljaju Dunju kao finu djevojku, a Aleksandra kao nakazu.


- Stvarno je svojim potezom iznenadila ljude iz njihovog okruženja, svi su mislili da ga voli, ali da ga ovako otkači zbog glupih fotografija, stvarno nije normalno. Što nije stala u njegovu zaštitu? Nije stala zato što je mladoj dami izgleda bilo bitno da se promoviše po medijima i da ide po dvorovima - zaključuje u pismu navodna Marija.

 
Dunja i Aleksandar su u vezi od februara ove godine, kada su svi mediji prenijeli ovu informaciju. U drugom pismu koje se pojavilo na internetu stoji i da oni nisu prvo bili prijatelji, nego da su odmah ušli u vezu.


- Ona je odmah krenula da ide na sve prijeme i putovanja sa njim. Nije izlazila iz njegovog bara dok je bio otvoren - piše u pismu medijima.

 

dunja-kusturica-aleksandar-iii-karadordevic


Dunja je tako početkom aprila bila pozvana i na proslavu rođendana rumunskog princa u Bukureštu, gdje su redom bile visoke zvanice. 


- Ko je platio to putovanje, i da, šta će ona uopšte tamo? Nije joj smetalo što su posle Bukurešta i rođendana išli u obilazak dvorova po Transilvaniji i postavljali zajednicke slike po internetu. Jos lepše joj je bilo kada je išla s Aleksandrom kod njegove majke Marije u Španiju, u palatu u Sevilji, gde živi njegova majka, španska princeza. Svima se posle hvalila i pričala kako joj je bilo prelepo. Da ne spominjem ostala putovanja, vecere po Dijagonali, Crown Plaza, Square Nine i ostalim beogradskim restoranima - piše u pismu.


- Da se razumemo, nije njoj do para, ima devojka pare. Ali je njoj imponovalo da je u društvu “princa”, kakav god on bio, na takvim mestima. Pitajte vlasnike tih restorana, to su sve Aleksandrovi drugari. Nije fer da mediji razapinju dečka, a da od nje prave “srpsku Kejt Midlton”, nju koja vodi antiglobalistički, levičarski, Maradona, Če Gevara filmski festival! Kako ona onda toliko voli te kraljevske, globalističke prijeme? 

 

U drugom otvorenom pismu koje se pojavilo na internetu, izvjesna Marija se pita: kako to da njen otac Emir protjeruje britansjkog ambasadora sa proslave Srpske napredne stranke, a Dunja sjedi i ćaska sa britanskim ambasadorom u Bukureštu, na pomenutom rođendanu rumunskog princa?

 


- I kako je mogao Petar Karađorđević, brat njenog tadašnjeg dečka, da im dizajnira plakat za Boljšoj festival, koji isto Dunja vodi. Kako joj tad nisu smetale Petrove slike?! Pera te slike, sa pištoljem, i sa onom devojkom ima već godinama na Facebooku na svom profilu, a on i Dunja su prijatelji na Facebooku. Ona je te slike odavno videla - tvrdi se u pismu.


Izvjesna Marija piše i da Dunja Kusturica ne živi u francuskoj prijestolnici kako se to u medijima piše:

 

- Kakav Pariz? Odakle informacija da ona živi u Parizu i da je to bila veza na daljinu? Devojka već godinama živi na Vračaru. I ona i Aleksandar su stalno u Beogradu. Izlaze svaki vikend u grad, zajedno, najviše na splav 20/44.

 

dunja-i-emir-kusturica-2

 

Izvjesnoj Mariji je zasmetalo i zašto mediji stalno prozivaju prinčeve i pitaju se čime se bave:

 

- Od čega ta mlada dama Dunja živi i čime se ona bavi? Radi za tatin festival, eto od čega živi. Koje su joj kvalifikacije za to? Tata! Ona je dramturg, tako je predstavljena u medijima, a šta je ona, izvinite, napisala? Koji film, koju dramsku predstavu, nešto? Stvarno nije fer - zaključuje se u drugom pismu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook