Godinama ne pričaju

Lokica otkrila: Zašto se Zdravko Čolić namrtvo naljutio na mene?

Showbizz21.10.15, 13:40h

Lokica otkrila: Zašto se Zdravko Čolić namrtvo naljutio na mene?
Žao mi je što nije malo talentovaniji za igru, ali je napravio čuda božja svojim glasom, izjavila je Lokica za beogradske medije

 

Lokica Stefanović, koreografkinja, pedagoginja i igračica, koju ovih dana gledamo u žiriju šoua "Više od igre" otkrila je da danas nije u kontaktu sa Zdravkom Čolićem, kojeg je pratila na koncertima dugi niz godina.

 

Lokica kaže da je Čola prestao da razgovara s njom jer je u dokumentarnom filmu "Pjevam danju, pjevam noću" reditelja Jovana Ristića Rice rekla da "Zdravko nije talentovan za igru".

 

- Kako je film bio o životu Zdravka Čolića, Rica mi je rekao da su svi, počev od prijatelja, preko kolega do učiteljice, toliko "ušećerili" izjave o pjevaču, te da ja kažem ono što svi vide - da Čola nije talentovan za igru. I ja u kameru kažem kako Zdravko nije talentovan za igru, ali da se radom i trudom uklopio s nama i da se na koncertima vidi rezultat tog rada. Međutim, ništa poslije tog "ali" nije vrijedilo. Tom izjavom sam ga, u stvari, izvadila, a on se naljutio namrtvo, mada mi je bio kao mlađi brat. Žao mi je što nije malo talentovaniji za igru, ali je napravio čuda božja svojim glasom - izjavila je Lokica za beogradske medije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook