FOTO/ Jägermeister ROOT 56 za ljubitelje dobrog provoda

Glumci oko hostesa: Kako promijeniti zabavu iz korijena...

DEPO CLUBBING19.08.15, 10:52h

Glumci oko hostesa: Kako promijeniti zabavu iz korijena...
Kao što ujedinjuje neobične sastojke u svoj prepoznatljiv okus, brand je okupio i tim stručnjaka i predstavnika iz javnog života koji rade na organizaciji eventa želeći zvanicama i ove godine prirediti nezaboravan provod pun različitih sadržaja kroz koje će ih voditi šarmantni dvojac iz popularne predstave “Dame biraju” Amila Terzimehić i Emir Fejzić

 

Čuveni Jägermeister ponovo će okupiti prave ljubitelje dobrog provoda. Nakon što je prošle godine za oko hiljadu zvanica priredio noć za pamćenje, brand će svojim vjernim fanovima i ove godine na isti datum, u isto vrijeme na istom mjestu, prirediti još jedan spektakl. Ovogodišnji event nosi naziv ROOT56.

 

ROOT56 je naziv koji je došao iz najvažnije stvari za svaki proizvod – iz njegove kvalitete, iz onoga što sačinjava Jägermeister,  kvalitete njegovih sastojaka. Receptura sadrži 56 različitih korijenja, trava i biljaka iz cijelog svijeta, koji se pomno biraju i prolaze mnogo kontrola, a ostala je nepromijenjena od samog početka sve do danas.  Zanimljiva igra riječi, prepuna značenja, organizatorima se činil idealnom za naziv eventa kojim se žele zahvaliti svim vjernim fanovima koji su propoznali kvalitetu ovog proizvoda.

 

Ujedno ROOT56 je i naziv novog Jägermeister koktela, koji će biti ekskluzivno predstavljen uzvanicima eventa, a čiji je sastojak i đumbirovo pivo, te krastavac – prišapnuli su iz marketinga branda Jägermeister za BiH.

 

Neobična kombinacija odličnog okusa u duhu je i branda Jägermeister koji se trudi već godinama biti inovativan i drugačiji. Kao što ujedinjuje neobične sastojke u svoj prepoznatljiv okus, brand je okupio i tim stručnjaka i predstavnika iz javnog života koji rade na organizaciji eventa želeći zvanicama i ove godine prirediti nezaboravan provod pun različitih sadržaja kroz koje će ih voditi šarmantni dvojac iz popularne predstave “Dame biraju” Amila Terzimehić i Emir Fejzić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!