Vruća čitalačka sedmica na DEPO Portalu

Sve o paklu kroz koji prolazi Lejla Zvizdić nakon (kobnog) estetskog zahvata...

Nedjeljni magazin24.04.15, 15:17h

Sve o paklu kroz koji prolazi Lejla Zvizdić nakon (kobnog) estetskog zahvata...
Donosimo vam pregled najčitanijih tekstova na DEPO portalu u ovoj sedmici

 

Ove sedmice u fokusu javnosti je bila poznata TV voditeljica Lejla Zvizdić, koja je u ispovijesti za magazin 'Azra' otkrila pakao koji je proživjela nakon estetskog zahvata. Ona je u otvorenom razgovoru za 'Azru' otkrila šta je željela korigovati na svom licu, a javnu podršku na Facebook profilu joj je pružio i suprug Haris, te kolegice Samira Poričanin-Petrešin.

 

lejla-zvizdic-operacija

Ona se osvrnula na zlobne komentare, uglavnom ženskog dijela populacije, poručivši im da žive svoj život i da ih ne treba biti briga što se Azra Kolaković (Donna Ares) slikala s kanilom, a Lejla Zvizdić otišla na operaciju.

 

Cijelu ovu priču pratio je i demantij Poliklinike Karabeg, u kojem je, između ostalog, izneseno da je Lejla Zvizdić poslije operacije otišla je na more, gdje ju je ubola pčela, pa je na svoju ruku primila lijekove koje nije smjela primiti i koji su izazvali alergijsku reakciju.

 

Tekst koji je izazvao polemike na DEPO Portalu je komentar Damjana Pavlice s Peščanika, koji je ovih dana 'poharao' društvene mreže. Ovaj Srbin iz Srbije je u tekstu objasnio zašto nam je Bosna jedina nada, kako je ovdje uporno opstajao višereligijski suživot, za razliku od jednoobrazne Srbije, ali i konstatovao da u BiH nije okončan rat, nego da je samo zamrznut sukob.

sanela-jenkins

 

Među najčitanijim tekstovima ove sedmice je i iscrpan intervju Sanele Jenkins za magazin 'Gracija', u kojem je ova uspješna Bosanka i poslovna žena otvoreno progovorila o političkim ambicijama.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook