Nabavite karte na vrijeme

Prodaja ulaznica za Brkove i Bad Copy počinje 5. marta

DEPO CLUBBING03.03.15, 16:01h

Prodaja ulaznica za Brkove i Bad Copy počinje 5. marta
Prodaja ulaznica za Antistres koncert, na kojem će 14. marta u Domu mladih nastupiti Brkovi i Bad Copy, počinje u četvrtak, 5. marta

 

 

U prodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 10,00 KM. Cijena ulaznica u pretprodaji će biti 12,00 KM, a na dan koncerta 15,00 KM.

 

Ulaznice će se moći nabaviti na platou Skenderija, biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba.

 

Turbofolk-punkrock bend Brkovi, jedinstven je upravo zbog ove žanrovske kategorizacije, odnosno zbog duhovitog spajanja, svjetlosnim godinama udaljenih žanrova. Za deset godina postojanja, tvorci su četiri albuma, među kojima i 'Pizda materina' iz 2014. godine, te kompilacije na kojoj učestvuju brojni sjajni muzičari iz regije, kao što su grupe S.A.R.S., Postolar triper, Atheist Rap...

 

Beogradski sastav Bad Copy, prepoznatljiv po svom satiričnom stilu, lucidnosti i slobodi izražavanja, jedan je od specifičnijih pojava na hip-hop sceni u našoj regiji. Poznat po zanimljivim tekstovima, koji nerijetko ismijavaju društvene anomalije, bend danas čini duhoviti trojac – jedan od osnivača Ajs Nigrutin, zatim Wikluh Sky i posljednji, ali ne i manje bitan Timbe.

 

Kao i tri prethodna, i posljednji album pod nazivom 'Krigle', donio je pregršt duhovitih i smjelih rima. Na zakazanom druženju publika će pored numera 'iz krigli' – 'Esi mi dobar', 'Ljubav ili pivo', 'Džastin Biberi', moći čuti i neke od dobrih starih hitova.

 

Dovoljno je razloga da se odlučite doći u Dom mladih na antistres terapiju zakazanu za 14. mart! 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook