VODIMO VAS NA NAJLUĐU ZABAVU U GRADU

Budi fan DEPO Portala i osvoji gratis ulaznice za koncert grupe 'Kultur Shock' u Domu mladih!

DEPO CLUBBING17.02.15, 15:50h

Budi fan DEPO Portala i osvoji gratis ulaznice za koncert grupe 'Kultur Shock' u Domu mladih!
DEPO Portal svojim vjernim čitaocima i fanovima nudi priliku da osvoje gratis ulaznice za najluđu zabavu u gradu - koncert grupe 'Kultur Shock' u Sarajevu... Sve što je potrebno jeste da budete naš FB fan i podijelite (share) fotografiju koja se nalazi na našoj Facebook stranici

Bend iz Seattlea koji predvodi Sarajlija Srđan Jevđević u bh. prijestolnicu stiže u sklopu velike evropske turneje 'The IX Circles of Europe', na kojoj će predstaviti novi album, nazvan prema rednom broju do sada izdatih albuma - IX.    


Grupa 'Kultur Shock' će pored predstavljanja novog albuma, uz već tradicionalno dobru zabavu, publici pružiti užitak i u svojim ranijim uratcima, čije postojanje seže godovo dvadeset godina u prošlost. S druge strane, njihov koncert zahtijeva i učestvovanje publike, koja je itekako pozvana da se, upijajući energiju sa pozornice, slobodno izražava u slavljenju muzike i života.


Ulaznice za koncert, koji će biti održan 28. februara u Domu mladih, nalaze se u prodaji po cijeni od 15 KM, a mogu se kupiti na platou Skenderija, biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba.


No, DEPO Portal svojim vjernim čitaocima i fanovima nudi mogućnost da osvoje gratis ulaznice... Sve što je potrebno jeste da budete naš FB fan i podijelite (share) fotografiju koja se nalazi na našoj Facebook stranici


Nagradna igra je otvorena do utorka, 24. februara,  do 15 sati, a sve koji u njoj uzmu učešće molimo da ostave svoj kontakt e-mail ili broj telefona. DEPO Portal nagrađuje četiri svoja čitaoca sa po dvije gratis karte.

 
Dobitnici gratis ulaznica bit će objavljeni na stranicama DEPO Portala, te lično o tome informisani.


Sretno svima! 

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook