Gdje za 'najluđu noć'

Šta nude hoteli u Sarajevu za Novu godinu: Od Halida Bešlića i Al'Dina do Duška Kuliša!

Zabava15.12.14, 15:07h

Šta nude hoteli u Sarajevu za Novu godinu: Od Halida Bešlića i Al'Dina do Duška Kuliša!
Goste hotela Hollywood uz bogat asortiman bosanskih i internacionalnih jela zabavljat će jedan od najvećih regionalnih zvijezda Halid Bešlić

Sarajevski hoteli pripremaju za građane i turiste bogatu ponudu za doček novogodišnje noći.



Goste hotela Hollywood uz bogat asortiman bosanskih i internacionalnih jela zabavljat će jedan od najvećih regionalnih zvijezda Halid Bešlić. Za ovaj ugođaj gosti trebaju platiti 160 KM. Također, hotel Hollywood je pripremio i ponudu za goste koja uključuje neograničenu konzumaciju jela i pića za cijenu od 100 KM.

Hotel Sarajevo

Duško Kuliš u hotelu 'Sarajevo'

 

U hotelu 'Sarajevo' za najluđu noć goste će zabavljati Duško Kuliš sa bendom.

 

Cijena svečanog dočeka Nove 2015. iznosi 110 po osobi. U cijenu je uključena večera na bazi švedskog stola, dok se piće plača po utrošku.

 

(DEPO PORTAL)



- Zadovoljni smo prodajom, budući da je tek početak decembra, naši gosti tek sada aktivno rezervišu i interesuju se za doček - poručili su iz ovog hotela.



Očekuju da će njihovi kapaciteti biti popunjeni kako su i planirali te da će gosti uživati u programu koji su pripremili za njih.



Hoteli Ilidža za Novu godinu građanima i turistima nude bogat program proslave najluđe noć uz, kako su kazali, izuzetno kvalitetan muzički program, vrhunsku hranu i toplu atmosferu.



Tako će u novoj svečanoj dvorani goste u Novu 2015. godinu uvesti poznati pjevač Enes Begović. Svečana večera po principu švedskog stola te piće dobrodošlice košta 130 KM.



- Interes za proslavom Nove godine u hotelima Ilidža je veliki te pozivamo sve zainteresovane goste da rezervišu svoje mjesto što prije. Naglašavamo da gosti mogu koristiti i usluge smještaja u jednom od naših hotela: Terme, Hercegovina, Crystal uz bogatu ponudu wellness usluga - istakli su iz hotela Ilidža.



Hotel Radon Plaza Sarajevo također tradicionalno organizira svečani doček Nove godine.



Goste u Kongresnoj dvorani zabavljat će Neno Murić s bendom Čaroban svijet, a za ugodnu atmosferu u rotirajućem restoranu "Plava prizma“ pobrinut će se Kenan Mačković i Mirza Redžepagić.


Za sve goste hotel Radon Plaza osigurao je novogodišnji poklon u vidu jednodnevne propusnicu za korištenje Wellness centra hotela.


- Cijena ulaznica je 100 KM, goste u kongresnoj dvorani očekuje gala buffet večera i šampanjac u ponoć, a u restoranu Plava prizma gosti će uživati u gala večeri od pet slijedova i šampanjcu u ponoć - poručili su iz hotela Radon Plaza.


Hotel Europe također je za Novu godinu pripremio dvije ponude. Restoran Bečka kafana za 160 KM nudi svečanu večeru, a za veselo raspoloženje gostiju zaduženi su Al Dino i Berin Butrović.


Hotelski restoran za 100 KM pripremio je švedski sto, a goste će zabavljati hotelski bend.


Kako su kazali za Agenciju Fena, u svim hotelima ima slobodnog mjesta.

 

(Fena/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook