Promocija 'Mimosvijeta'

Solistički koncert Konvoja 20. decembra u Domu mladih

DEPO CLUBBING05.12.14, 08:50h

Solistički koncert Konvoja 20. decembra u Domu mladih
Ovim će početi koncertna promocija njihovog petog studijskog albuma «Mimosvijet», koji je sredinom novembra objavljen u izdanju bh. izdavačke kuće Tropik

Solistički koncert grupe «Konvoj» održat će se u subotu, 20. decembra u 20 sati u Domu mladih Skenderija u Sarajevu.Ovim će početi koncertna promocija njihovog petog studijskog albuma «Mimosvijet», koji je sredinom novembra objavljen u izdanju bh. izdavačke kuće Tropik.Akreditovanje je moguće do utorka, 9. decembra do 17 sati putem web-sitea www.mimosvijet.ba i kratkog online formulara. Akreditacije će se moći preuzeti na promociji spota «Narativi» koja će biti upriličena 10. decembra u 13 sati, o čemu će naknadno biti obaviješteni.Sve informacije o novom albumu, pjesmama i diskografiji grupe Konvoj, kao i tehničke informacije oko koncerta, moguće je pronaći na novoj web stranici grupe www.konvoj.ba, web stranici albuma www.mimosvijet.ba, te na Facebook fan pageu.(Fena/md)

 

 

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!