FOTO/ Pjevačica podijelila nove trenutke borbe s bolešću

Donna Ares: 'Gotovo je, poslije 12 sati! Danas ću da pletem, tipkam...'

Showbizz15.11.14, 17:21h

Donna Ares: 'Gotovo je, poslije 12 sati! Danas ću da pletem, tipkam...'
Pjevačica posljednjih mjeseci vodi najbitniju bitku u svom životu, a sada je sa prijateljima na Facebooku podijelila nove faze svog liječenja

 

Kada je otkrila da boluje od opake bolesti, bosanskohercegovačka pjevačica Donna Ares je prvo sebi, a zatim i svima obećala da će biti jaka i da će uspjeti da porazi rak.

 

Od tada, Donna je dobila ogromnu podršku iz cijelog regiona, a sa svojim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli različite fotografije i situacije kroz koje prolazi.

 

Pred primanje hemoterapije, objavila je na društvenoj mreži Facebook status i fotografije.

 

donna-ares-1

 

"Nema više bockanja! Upravo su mi ugradili mali PORT koji poboljšava kvalitetu života, danas ću da pletem, tipkam i primam hemoterapiju, znači slobodne ruke od "bockanja"!!!!! Ovo pišem radi svih pacijenata... Port je spas! A javiću i kako je spavati s tim!! Hehe... Evo kad ja smijem i ništa ne boli svi možete", napisala je Donna, a onda se ponovo oglasila nakon dvanaest sati:

 

"Sve prošlo super! Punih 12 sati... Kap po kap... Ali gotovo je! Idemo dalje! DIP Onkologija vidimo se za 21 dan", napisala je pjevačica.

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook